Pourquoi venir au salon Babyboom ?

Waarom naar de Babyboom beurs komen?

We zijn er het hele jaar door voor jullie, vanaf het moment dat het idee om moeder te worden in je opkomt tot de eerste lachbuien van je kleintje. En natuurlijk zijn we de grote dag van de geboorte niet vergeten! Elk jaar organiseren we de Babyboom Beurs voor jullie, aanstaande en kersverse ouders, om jullie een onvergetelijke ervaring te geven gedurende drie dagen van puur geluk. Op het menu: professionals uit de kinderopvang die je kan ontmoeten tijdens conferenties en superinteractieve workshops, ongelooflijke ontdekkingen voor Baby, en koopjes in overvloed om je kleine schat te verwennen en aan te kleden. Kortom, we hebben aan alles gedacht zodat jullie een geweldige tijd kunnen hebben als gezin, als koppel, of zelfs met je vrienden!

 

Professionals in de kinderwereld ontmoeten

Of je nu al zwanger bent, in de 'het komt eraan'-modus zit of al een ouder bent, onze conferenties en workshops zijn er voor jou. We leren je alles, van het in bad doen van je baby tot de beste manieren om hem te dragen en zelfs hoe je pijn in de verloskamer kunt beheersen. Deze sessies worden geleid door experts op het gebied van jonge kinderen en omdat ze interactief zijn, zijn je vragen meer dan welkom! Je hoeft niet te stressen, we zijn er om je te steunen.

 

Ontdek de nieuwste innovaties voor Baby

Merken gaan elk jaar uit hun dak om je hun nieuwe producten en ontdekkingen te brengen. Blijf op de hoogte van de laatste trends terwijl je van stand naar stand wandelt, op zoek naar de gadget die een revolutie teweeg zal brengen in jouw leven als jonge ouder. 

 

Unieke ervaringen

Wat de Babyboom Beurs zo leuk maakt, is de perfecte mix van onze expertise in de wereld van baby's en de aanwezigheid van een aantal zeer stijlvolle partners. Samen hebben we drie dagen vol plezier voor je gepland. Cadeaus, wedstrijden, speurtochten... bereid je maar voor! En vergeet niet dat we een verrassing voor je in petto hebben: een kinderwagen testparcours. Twijfel je nog welke je moet kiezen voor je kleine bundeltje vreugde? Kom ze uitproberen op ons parcours, speciaal ontworpen om elke kinderwagen op de proef te stellen!

 

Winkelen voor iedereen

Stel je voor: geen gedoe meer om van winkel naar winkel te rennen op zoek naar een slabbetje of een schattige pyjama, en dat alles met een kinderwagen en een baby onder je arm. Het is een droom, nietwaar? We hebben het voor je werkelijkheid gemaakt, met een gangpad vol kinderboetieks waar je zeker vindt wat je zoekt: superleuke kleding, kinderverzorgingsartikelen, stijlvolle accessoires... Slenter door onze Shopping Avenue en profiteer van de waanzinnige aanbiedingen om je kleintje uit te rusten of een geweldig cadeau te vinden voor andere ouders. En de kleine bonus: supercreatieve bedrijfjes die unieke artikelen aanbieden om je baby nog schattiger te maken. Verwen jezelf met creaties die met liefde zijn gemaakt, om je baby precies goed aan te kleden en te verwennen.