Les cadeaux du salon

Geschenken op de show

Bij Babyboom leggen we je graag in de watten! Dacht je dat we je alleen konden verwennen met het organiseren van de grootste beurs voor aanstaande en jonge ouders? Wel, nee! We weten dat je graag verwend wordt, dus we hebben nog meer leuke verrassingen voor je in petto.

Geschenkpakketten

Zodra je aankomt op de beurs, ontvang je een geschenkpakket vol leuke goodies, staaltjes en kleine schatten voor je baby. We willen niet alles verklappen, maar laten we zeggen dat je verrast zal zijn! Verwacht een berg verrassingen vanaf het begin van je bezoek.

De schattenjacht

Maar dat is nog niet alles! Tijdens de 3 beursdagen organiseren we een gigantische schattenjacht. Hou je maar vast want er zijn droomprijzen te winnen: babykamers, kinderwagens, autostoeltjes en nog veel meer gekke cadeau's!

Om je geluk te beproeven, download je de MyBabyboom app via Google Play of de Apple Store. Zodra je je hebt geregistreerd, ga je op zoek naar de letters die verspreid staan over de stands. Elke letter vormt een mysterieuze zin die je moet samenstellen. Scan vervolgens je telefoon bij de terminal bij de beroemde Geschenkenpiramide. Winnaars worden 5 keer per dag willekeurig getrokken, dus er zijn genoeg kansen om weg te lopen met een geweldige prijs!

Partnerwedstrijden

En dat is nog niet alles! Onze partners hebben een aantal leuke, gratis wedstrijden georganiseerd op hun stands. Waarom zou je na een praatje met hen en het ontdekken van hun producten niet proberen om een paar leuke cadeau's voor jou en je baby te winnen?

Bij Babyboom weten we hoe we plezier moeten geven en we zullen je nooit met lege handen laten vertrekken.