Le pass VIP

VIP-pass

Deze beroemde VIP-pas maakt van je bezoek aan de Babyboom Beurs een onvergetelijke ervaring! Voor slechts €3 bovenop je weekendticket trakteer je jezelf op VIP-toegang en geniet je van alle exclusieve voordelen.

Stel je voor: je komt aan op de beurs en dankzij je VIP-pass kun je de rijen omzeilen - je hoeft niet te wachten, je kunt meteen naar de kern van de zaak!

Als je eenmaal binnen bent, bereid je dan voor om als een VIP behandeld te worden. Ga naar onze VIP-ruimte waar je kunt ontspannen en opladen met gratis hapjes en drankjes. We weten dat je hongerig en dorstig kunt worden van al dat wandelen, ontdekken en verkennen, en we willen dat je ongestoord van de beurs kunt genieten. Maak je geen zorgen als je een pauze nodig hebt - we zorgen ervoor dat je je helemaal thuis voelt.

Vanaf het moment dat je aankomt tot het moment dat je vertrekt, zorgen wij voor alles zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: plezier maken, nieuwe dingen ontdekken en het beste maken van elk moment op de beurs.

Dus waarom trakteer je jezelf niet op deze VIP-pass en maak je van je bezoek een ultracomfortabel avontuur vol kleine luxe - je zult er elke minuut van genieten!