5 conseils pour optimiser votre visite

5 tips om het meeste uit je bezoek te halen

Of je nu voor een dag komt of voor de 3 dagen van de Babyboom Beurs, we durven te wedden dat de tijd voorbij vliegt. Maar geen paniek, we hebben een paar tips om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt, zonder de minste spijt als je thuiskomt!

1. De VIP-pass: je ticket naar het paradijs

Als je een stressvrij bezoek aan de beurs vol bonussen wilt, dan is de VIP-pass je beste bondgenoot. Nog voordat je de poorten binnengaat, profiteer je al van de voordelen. Weg met de rij, je gaat meteen naar binnen en bovendien vertrek je met een speciaal VIP-cadeaupakket vol goodies om je baby te verwennen. Eenmaal binnen, zit je in eerste klas! En als je een kleine pauze nodig hebt, ga dan naar de VIP-ruimte voor gratis hapjes en drankjes.
 

2. Conferenties en workshops: advies over hoe je het beste uit jezelf kunt halen

Wat is een betere manier om je voor te bereiden op je (toekomstige) rol als ouder door deel te nemen aan onze conferenties en workshops? Elke dag worden er sessies georganiseerd om al je vragen te beantwoorden. Check het schema van tevoren om er zeker van te zijn dat je geen van deze kostbare momenten mist! Op het menu staan super nuttige onderwerpen zoals "Babyveiligheid in de auto", "Voeding na de bevalling" en zelfs "Schermtijd bij peuters". Wat betreft de workshops, leer bijvoorbeeld hoe je je kleintje kunt masseren of eerste hulp toepassen. Reserveren is niet nodig, kom gewoon op de dag zelf naar de aangewezen ruimtes en schrijf je ter plekke in. En vooral, wees op tijd om van alles te genieten!

3. De rustzone: een kleine cocon voor baby (en voor jou!)

Kom je met je kleintje? Geweldig! We kunnen niet wachten om hem te ontmoeten, en we hebben hoekjes speciaal voor hem ingericht. Als hij moe wordt, maak je geen zorgen, breng hem naar de kinderopvang waar lieve kinderopvangsters voor hem of haar zullen zorgen. Om snel luiers te verschonen, heeft Pampers een comfortabele ruimte gecreëerd met gratis luiers. En als Baby honger heeft, wacht er een gezellige ruimte op je om in alle rust borstvoeding te geven. Maar maak je geen zorgen, Baby is hier niet de enige VIP! Als je een adempauze nodig hebt, is er ook nog een rustruimte speciaal voor jou.

4. Food Village: op krachten komen

Begint je maag plots te grommen na een paar uur ronddwalen op de beurs? Doe hem één plezier en kom op kracht door te stoppen aan onze Healthy Food Truck Village waar je alles vindt wat je nodig hebt voor een gezonde maaltijd. En speciaal voor de zoetekauwen is er een cupcake stand! 

5 De schattenjacht: op zoek naar de jackpot

Herontdek je kinderlijke geest door deel te nemen aan de gigantische schattenjacht van de beurs. Wat staat er op het spel? Te gekke cadeaus van onze partners. Waar hebben we het over? Babykamers, kinderwagens, autostoeltjes... Noem maar op! Verspil dus geen tijd, bereid je nu voor: download de MyBabyboom-app via Google Play of de Apple Store en schrijf je in. Voor meer details, lees het volledige artikel hier.

Nu is het aan jou om het meeste uit je bezoek aan de Babyboom Beurs te halen!