Où manger un bout au salon ?

Waar kun je een hapje eten op de beurs?

Wie heeft er honger? Steek je hand op!

Omdat we jullie door en door kennen en weten hoe het is om hongerige kleine monsters te hebben om voor te zorgen, hebben we een aantal eersteklas foodzones voor jullie ingericht op de Babyboom Beurs, dus neem een pauze tijdens de lunch, laad je batterijen op en je bent er weer klaar voor!

De Healthy Food Truck Village

Het is niet omdat we op een beurs zijn dat we het met saaie broodjes moeten doen. Wij hadden er ook genoeg van, dus schakelden we een cateringservice in die gezonde, heerlijke maaltijden levert voor het hele gezin, van de jongste tot de oudste.

Maak een uitstapje naar de Healthy Food Truck Village, jullie gaan kunnen smullen! Er is voor elk wat wils, en als je eerder zin hebt in een dessertje of zoetigheid, stop dan even aan de kraam van cupcakes, die is heerlijk!

Stel je voor dat je op een terras zit in een gezellige tuin, een geweldige plek om te eten met je familie, vrienden of geliefden, waar je kunt ontspannen, je batterijen kunt opladen en weer op jacht kunt naar nieuwigheden.

Dit is de place to be op de beurs, waar iedereen samenkomt voor een leuke tijd!

SPA water

Praten met de exposanten en nabespreken met je familie en vrienden is dorstlessend, nietwaar? Geen zorgen, SPA staat klaar om je te voorzien van flessen ijskoud water.

Neem een verfrissende pauze voordat je verder gaat met je beursavontuur - je zult het nodig hebben!