Les coins repos

Rustzones

Want niet alleen baby verdient het om te ontspannen!

Op de Babyboom Beurs hebben we ook aan u gedacht. Want tussen het jongleren met alle informatie, het stellen van duizend vragen aan professionals in de kinderopvang en het ontdekken van alle nieuwe producten, is het niet meer dan logisch dat u even op adem wilt komen. Daarom vindt u op verschillende plekken op de beurs speciaal voor u ingerichte rustruimtes.

Stelt u zich een rustig hoekje voor waar u kunt ontspannen, de druk van u af kunt laten glijden en uw batterijen weer kunt opladen voordat u zich weer in het Babyboom-avontuur stort. Of u nu een moment nodig hebt om tot rust te komen na een drukke conferentiesessie, of gewoon even wilt uitrusten om alle informatie die u hebt verzameld te verwerken, deze rustzones zijn er om u een adempauze te bieden.

Neem de tijd om de balans op te maken van alles wat u tot nu toe hebt geleerd: het waardevolle advies van de experts, de producten en diensten die uw aandacht trokken en zelfs de kleine tips om uw leven als ouder gemakkelijker te maken. Gebruik deze pauze om na te denken over wat u nog meer wilt ontdekken of verkennen voor het einde van uw bezoek. Het is de perfecte gelegenheid om uw batterijen op te laden en u voor te bereiden op de rest van uw Babyboom-ervaring.

En waarom zou je dit moment van ontspanning niet aangrijpen om een praatje te maken met de andere ouders die naast je staan uit te rusten? Het is de ideale gelegenheid om je indrukken van de beurs te delen, je ontdekkingen uit te wisselen en misschien zelfs een paar extra tips op te doen. Als je een leuke stand of babykleding hebt gespot waar je verliefd op bent geworden, praat er dan over met je buren! Wie weet ontdek je samen nog andere 'schatten' die je niet wilt missen.

Kortom, deze rustplaatsen zijn meer dan alleen een plek om even te pauzeren, ze zijn ook een plek om te delen en gezellig samen te zijn, waar je kunt uitblazen, kletsen en je batterijen opladen voordat je weer op pad gaat om de beurs te verkennen. Aarzel dus niet om er zoveel van te profiteren als je nodig hebt!