La garderie

De kinderopvang

Je bent eindelijk aangekomen op de Babyboom Beurs, de hele bende in topmodus voor een gezellig gezinsuitstapje. En natuurlijk is je oudste kindje er ook bij, al superenthousiast bij het idee om binnenkort een broertje of zusje te verwelkomen. Zo schattig, nietwaar?

Maar laten we eerlijk zijn, door de gangpaden struinen is niet echt haar of zijn ding, en eerlijk gezegd begrijpen we dat! Vooral niet als er een kinderkamer vol speelgoed op hen wacht.

Maak je geen zorgen, zet je kleintje gewoon af in de kinderopvang, onder toezicht van twee professionele kinderverzorgsters die graag voor ze zorgen terwijl jij in alle rust de beurs verkent.

Op het programma voor het oudste kind: speelgoed in overvloed, solo- of groepsspelletjes en creatieve activiteiten met viltstiften en pastelkrijt. Hij of zij zal nieuwe vriendjes kunnen maken, zijn of haar sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen en zelfs gekke verhalen kunnen verzinnen met andere kinderen van alle leeftijden. En als hij of zij een artistieke aanleg heeft, geen zorgen, we halen alle materialen tevoorschijn om de verbeelding de vrije loop te laten. En voor je het weet ga je naar huis met een meesterwerk om op de koelkast te hangen!

Kortom, er is alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je oudste een geweldige tijd heeft terwijl jij met een gerust hart van je bezoek aan de beurs geniet.

 

Praktische informatie

Openingstijden: 10.00 - 18.00
Voor wie?  Kinderen vanaf 18 maanden
Prijs: Gratis (ja, het is een cadeau!)