Conferentie

Allergieën van de zwangerschap tot de babytijd herkennen en voorkomen

We kijken naar allergieën die zich tijdens de zwangerschap en de eerste levensjaren van een kind kunnen ontwikkelen en leren je hoe je veelvoorkomende symptomen kunt herkennen, de risicofactoren kunt begrijpen en de beste strategieën kunt ontdekken om ze te voorkomen.

Kalender

Zaterdag
16:15
- 17:00
Salle de conférence
Zondag
16:30
- 17:15
Salle de conférence
Dr. Nathalie Lecoq, pediatrisch respiroloog, is een toonaangevende autoriteit op haar vakgebied.

Dr. Nathalie Lecoq, pediatrisch respiroloog, is een autoriteit op haar vakgebied. Haar diepgaande medische expertise, gecombineerd met haar grote empathie, maakt van haar een specialist die gewaardeerd wordt door haar jonge patiënten en hun families. Dr. Lecoq, die in 2021 afstudeerde als kinderarts, is gespecialiseerd in pediatrische respirologie en allergie. De arts is oprichtster van de Clinique Coghen in Brussel en geeft ook consultaties in de Universitaire klinieken Saint Luc en het CHIREC - Delta. 

Dr. Nathalie LECOQ

Als je een jonge ouder bent of een baby verwacht, dan is deze conferentie echt iets voor jou! Ontdek alles wat je moet weten over allergieën, die kunnen voorkomen tijdens de zwangerschap en tijdens de eerste levensjaren van je kind. Deze conferentie wordt gegeven door een specialist en leert je hoe je de tekenen van een allergie kunt herkennen, de oorzaken kunt begrijpen en vooral goede praktijken kunt toepassen om allergieën te voorkomen.

Je zult vertrekken met praktisch advies op maat van je dagelijkse leven, om je kind te helpen gezond en gelukkig op te groeien. Kom bij ons voor een moment van uitwisseling en leren dat essentieel is voor de gezondheid van je baby!