De kunst van het indelen van je tijd: een balans vinden met de komst van een baby

Conferentie

Ontdek een heleboel praktische hulpmiddelen om je dagelijkse leven in balans te brengen en te harmoniseren! Of je nu op het punt staat om ouder te worden of al enige ervaring hebt, onze tips zullen je helpen om je agenda effectiever te beheren, je taken efficiënt te leren prioriteren en de mentale last te verminderen die soms zwaar op de schouders van een ouder kan drukken.

Kalender
Vrijdag
11:45
- 12:30
Salle de conférence

Leslie Griess

Leslie Griess, moeder van 2 kinderen van 6 en 10 jaar, gediplomeerd coach gespecialiseerd in burn-outpreventie, facilitator voor de Ligue des familles en oprichter en facilitator van de Active MOM workshops.

Met ons advies kun je een rustgevende en serene omgeving creëren voor jezelf en je gezin, terwijl je je rustig voorbereidt op de vele uitdagingen van het ouderschap. We begeleiden je naar praktische oplossingen om je schema onder controle te houden, je dagen lichter te maken en momenten te vinden om je batterijen op te laden. Kom inspiratie opdoen en ontdek hoe je je rol als ouder ten volle kunt leven, met sereniteit en enthousiasme. Leer hoe je gezinsverantwoordelijkheden kunt combineren met persoonlijk welzijn en maak van elke dag een gelegenheid om balans en rust in je huis te cultiveren. Of je nu een beginnende of ervaren ouder bent, hier vind je antwoorden en advies op maat van jouw situatie, zodat je kunt genieten van een bevredigend en vredig ouderschap.