Borstvoedingshoudingen

Workshop

Borstvoeding is een natuurlijk, fysiologisch fenomeen dat een unieke ervaring biedt, maar het is niet altijd gemakkelijk om ermee te beginnen, omdat zowel moeder als baby tijd nodig hebben om aan elkaar te wennen.

Kalender
Vrijdag
14:20
- 14:50
Zone 1
Zaterdag
16:20
- 16:50
Zone 1

Evelyne Piron

Evelyne is een toegewijde perinatale coach die jonge ouders waardevolle ondersteuning biedt en hen begeleidt bij de vreugde en uitdagingen van het moederschap.

Met meer dan 30 jaar ervaring als kinderverpleegkundige, biedt ze holistische ondersteuning, thuis of in haar praktijk, verrijkt met moeder-baby kringen en baby workshops waarin ze belangrijke onderwerpen behandelt zoals de preventie van kleine ziektes en hun natuurlijke remedies, evenals baby's slaap.

Ze maakt deel uit van het prachtige multidisciplinaire team in het BW Perinataal Centrum in Genappe.

De rol en plaats van de vader is erg belangrijk, net als die van zijn familie en vrienden. De aanwezigheid van de verloskundige en/of lactatiekundige is ook waardevol om de juiste ondersteuning te bieden.
Het kan heel nuttig zijn om de verschillende borstvoedingshoudingen te kennen en jezelf ermee vertrouwd te maken om je voor te bereiden op het geven van borstvoeding.
Met behulp van een baby kun je uitvinden hoe je hem op de juiste manier moet aanleggen en welke houdingen bij jou passen, zodat je je niet zo hulpeloos hoeft te voelen als het moment daar is om daadwerkelijk borstvoeding te geven.

Registratie voor de workshop

Je kunt je inschrijven op de dag van de workshop. Je hoeft je alleen maar aan te melden in Workshop 1, waar de workshop plaatsvindt, en we reserveren graag een plaats voor je.

Houd er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is tot 16 paren, dus zorg ervoor dat je ruim van tevoren aanwezig bent om er zeker van te zijn dat je de kans krijgt om deel te nemen.