De rol van de vader: actieve en verantwoordelijke betrokkenheid

Conferentie

In de wereld van de perinatale zorg gaat de aandacht vaak uit naar de aanstaande moeders, waardoor de vaders op de achtergrond blijven. Toch is onze rol essentieel!

Kalender
Zaterdag
13:15
- 14:00
Salle de conférence
Zondag
14:15
- 15:00
Salle de conférence

Toevoegen aan kalender

Als vader van 2 prachtige jonge dochters die hun tienerjaren ingaan, begeleid ik toekomstige en jonge vaders naar België om hen de sleutels te geven: samen bekijken we hoe je je het beste kunt voorbereiden op deze rol van je leven en hoe je een evenwicht kunt bewaren in je persoonlijke leven en dat van je koppel door acteur te zijn en geen toeschouwer. Maak je veiligheidsgordel vast, er staat je een prachtige reis te wachten!

Op deze conferentie zal ik het hebben over het belang van de betrokkenheid van vaders vanaf de geboorte, want uit onthullende cijfers blijkt dat we nog steeds niet genoeg betrokken zijn bij de moeder.

Ik zal het ook hebben over mijn workshops voor aanstaande vaders, waarin ik theorie en praktijk combineer om hen te helpen zich voor te bereiden op de komst van de baby, de verzorging van pasgeborenen, het voorkomen van huiselijke ongelukken en het leven als koppel. Laten we er samen voor zorgen dat elke vader zijn rol in dit prachtige avontuur van het ouderschap volledig op zich kan nemen!