Babyverzorging

Workshop

Ouder worden is een heilige fase in de transformatie van een vrouw, een man en een koppel, maar ook in het verwelkomen en ontdekken van dit kleine wezen dat zo kwetsbaar lijkt.

Kalender
Vrijdag
13:40
- 14:10
Zone 1
Zaterdag
15:40
- 16:10
Zone 1

Evelyne Piron

Evelyne is een toegewijde perinatale coach die jonge ouders waardevolle ondersteuning biedt en
hen begeleidt bij de vreugde en uitdagingen van het moederschap.

Met meer dan 30 jaar ervaring als kinderverpleegkundige, biedt ze holistische ondersteuning,
thuis of in haar praktijk, verrijkt met moeder-baby kringen en baby workshops waarin ze belangrijke onderwerpen behandelt zoals de preventie van kleine ziektes en hun natuurlijke remedies, evenals baby's slaap.

Ze maakt deel uit van het prachtige multidisciplinaire team in het BW Perinataal Centrum in
Genappe.

Dan besef je dat de zorg voor je baby veel facetten heeft. Een daarvan is de kleine hoeveelheid zorg die moet worden gegeven. Dit kan stressvol zijn voor een jonge ouder die nog nooit voor een peuter heeft gezorgd.

Als je weet hoe en welke spullen je moet gebruiken voor de basisverzorging, voel je je beter uitgerust en daardoor rustiger. Je kunt leren hoe je de koordjes en oogjes van je baby verzorgt, hoe je zijn neusje behandelt, wat je op zijn billen doet, enzovoort, allemaal met natuurlijke middelen. En voor aanstaande ouders is het fijn om zich al uitgerust te voelen voordat de baby er is. Je op je gemak voelen en vol kennis is een echte aanwinst.

Registratie voor de workshop

Je kunt je inschrijven op de dag van de workshop. Je hoeft je alleen maar aan te melden in Workshop 1, waar de workshop plaatsvindt, en we reserveren graag een plaats voor je.

Houd er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is tot 16 paren, dus zorg ervoor dat je
ruim van tevoren aanwezig bent om er zeker van te zijn dat je de kans krijgt om deel te nemen.