Conferentie

Een benadering van slapen gebaseerd op hechting en veiligheid

Als je kind moeite heeft om in slaap te vallen, lijdt het hele gezin daaronder. Onrustige nachten kunnen al snel een bron van stress worden, waardoor vermoeidheid een echte zorg wordt voor nieuwe ouders. Een slaapaanpak die zowel emotionele verbinding als veiligheid bevordert, kan helpen om een rustgevende omgeving te creëren waar zowel het kind als de gemoedsrust van de ouders baat bij hebben.

Kalender

Zondag
13:30
- 14:15
Salle de conférence
Baby's in alle veiligheid laten slapen

AeroSleep
Als ouder wil je niets minder dan het allerbeste voor je kleintje. En dat begint bij een goede nachtrust. Want als je baby goed slaapt, slaap jij ook beter, en halen jullie samen alles uit een nieuwe dag. Dankzij de innovatieve producten van AeroSleep genieten kersverse ouders met een gerust hart van hun nachtrust, wetende dat hun baby veilig en comfortabel ligt.
De speciale 3D laag van AeroSleep zorgt voor een perfecte luchtdoorlatendheid, zodat je baby steeds vrij kan ademhalen én droog ligt.

Puckababy
Van de allereerste dutjes tot de grootste dromen; met Puckababy koester je elke mijlpaal dankzij de beste slaap. Puckababy is er om de enorme overgang van knus bij mama in de buik, naar de grote, wijde wereld in, een stukje fijner te maken. Van veilig inbakeren tot eenvoudig afbouwen, om vervolgens jarenlang je kindje met het vertrouwde gevoel naar dromenland te sturen. Je kleintje groeit, Puckababy groeit mee.

Lise DULLAERTS - Aerosleep

Een benadering van slapen gebaseerd op hechting en veiligheid

Als je kind niet kan slapen, heeft dat gevolgen voor het hele gezin. Vermoeidheid bij nieuwe ouders is een echte reden tot bezorgdheid!

Er is een overvloed aan slaapadvies op het internet... en het kan moeilijk zijn om het echte van het onechte te onderscheiden. In deze sessie vertelt Lise, slaapcoach voor baby's, je meer over de biologische evolutie van slaap, zodat je kunt voldoen aan de unieke slaapbehoeften van je kind. Haar aanpak is gebaseerd op de veiligheid van het kind en op de band tussen ouder en kind. Wil jij je kind ook helpen om betere dutjes en/of nachten te hebben? Of wil je het ouderschapsavontuur met de juiste voorbereiding beginnen? Deze informatiesessie is voor jou!