Conferentie

Mijn borsten tijdens de zwangerschap: 9 maanden verandering

Hoe veranderen je borsten tijdens de zwangerschap? Wist je dat je borsten de enige organen in je lichaam zijn die nog niet volledig ontwikkeld zijn als je volwassen bent? Vanaf het moment dat je zwanger bent, begint er een proces van transformatie dat leidt tot merkbare veranderingen in je borsten. Ze beginnen snel te groeien en bereiden zich voor op hun rol bij het geven van borstvoeding. Deze groei gaat vaak gepaard met een verhoogde gevoeligheid en soms pijn, door de toegenomen doorbloeding en de ontwikkeling van klierweefsel. Deze veranderingen, hoewel soms ongemakkelijk, zijn tekenen dat je lichaam zich voorbereidt op het voeden van je toekomstige baby.

Kalender

Dimanche
15:45
- 16:30
Salle A
Wij zijn Noor en Anne, oprichters van Feelou, en we hebben een bh ontworpen voor zwangere vrouwen.

Wij zijn Noor en Anne, oprichters van Feelou, en we hebben een bh ontworpen voor zwangere vrouwen.

Maar waarom? Was er niet al een product?
Helaas is het antwoord nee. Zoals je misschien weet, zijn vrouwen onder andere een nieuwe ontdekking in de medische wetenschap. Er is vrijwel niets bekend over de ontwikkeling van borsten tijdens de zwangerschap. Toch gebeurt er echt van alles. Elk jaar worden 4 miljoen vrouwen in Europa zwanger, dus bijdragen aan het welzijn van deze vrouwen is een van onze grote motivaties.

Anne DIJKSTRA - Feelou

Hoe veranderen je borsten tijdens de zwangerschap? Wist je dat je borsten de enige organen in je lichaam zijn die nog niet volledig ontwikkeld zijn als je volwassen bent? Zodra de bevruchting heeft plaatsgevonden, beginnen je borsten zich te ontwikkelen, wat resulteert in groeiende, gevoelige en pijnlijke borsten. Maar waarschijnlijk heb je het al gemerkt 😊

Tijdens deze interactieve conferentie leer je alles over de ontwikkeling van je borsten tijdens en na de zwangerschap en over het belang van een goede zwangerschapsbeha.