Mama in beweging: de rol van microbiota in het herstel na de geboorte

Conferentie

Energie is een kostbaar goed tijdens de zwangerschap en de periode na de bevalling. Maar wist je dat onze microbiotica een belangrijke bondgenoot is om ons fit te houden?

Kalender
Vrijdag
14:00
- 14:45
Salle de conférence
Zaterdag
12:30
- 13:15
Salle de conférence
Zondag
12:45
- 13:30
Salle de conférence

Sophie Cochez

Hallo, ik ben Sophie, moeder van twee jongens, en ik realiseerde me na mijn zwangerschappen dat herstellen niet alleen meer slaap betekent. Als bioloog en medeoprichter vanBiodami, The Bioceutical Lab, ben ik gepassioneerd door de essentiële rol die de microbiotica speelt in onze gezondheid. Het is een snel groeiend gebied, met nog veel meer ontdekkingen in het verschiet, maar in de tussentijd ben ik verheugd om mijn persoonlijke ervaring te kunnen delen, en wat ertoe heeft geleid dat we een nieuwe manier hebben ontwikkeld om elkaar aan te vullen.

Tijdens de zwangerschap bouwt vermoeidheid zich beetje bij beetje op en na de bevalling verdwijnt die vermoeidheid niet zomaar - integendeel, ze kan juist toenemen. Kom ontdekken hoe de microbiotica een essentiële rol speelt in onze gezondheid en energie. We delen onze ervaringen en geven je een aantal praktische tips over hoe je je vitaliteit kunt hervinden en je welzijn kunt ondersteunen.