Workshop

Dragen van je baby

Deze workshop is alleen beschikbaar in het frans! Klik hier voor het workshop schema in het Nederlands.

Het dragen van je baby kan een bron van zorgen zijn, of het nu is wanneer je terugkomt van de kraamafdeling of wanneer je je baby voor het eerst mee naar buiten neemt. Angst om je baby pijn te doen, om het verkeerd te doen - kom en verlicht deze stress door verschillende draagtechnieken te leren van een specialist.

Kalender

Vrijdag
13:40
- 14:10
Zone 2
Zaterdag
13:00
- 13:30
Zone 2
Zondag
12:40
- 13:10
Zone 2
Amala is een plek waar je verloskundigen kunt ontmoeten die klaar staan om naar je te luisteren en je te ondersteunen tijdens je zwangerschap, geboorte en eerste stappen als ouder.

Amala is een plek waar je verloskundigen ontmoet die bereid zijn om naar je te luisteren en je te ondersteunen tijdens de zwangerschap, de geboorte en je eerste stappen als ouder. Je ontdekt een filosofie en waarden die gebaseerd zijn op vertrouwen in je capaciteiten, waarbij de globale dimensie - fysiek, mentaal en emotioneel - van de perinatale periode wordt geïntegreerd. Amala bevordert een partnerschap tussen jou en de verloskundigen, zodat je deze zeer bijzondere periode op een unieke en waardevolle manier kunt ervaren, volgens je eigen keuzes.

Amala

Zoals je snel zult zien, heeft babywearing veel voordelen voor jou en je kleintje.

Eerst en vooral creëer je zo een sterke band tussen jou en je baby. Baby voelt zich gerustgesteld als hij tegen je aan wordt gehouden, een positie die hem kalmeert omdat hij je kan voelen en je stem intenser kan horen. Een ander voordeel van babywearing is dat het helpt zijn nieuwsgierigheid en alertheid te ontwikkelen door hem op jouw hoogte te plaatsen, zodat hij veel meer van zijn omgeving kan zien en je kan volgen in je activiteiten.

Kom naar deze groepsworkshop en ontdek een aantal verschillende manieren om je baby te dragen. Ze worden allemaal gedemonstreerd door een verloskundige, zodat je ze zelf kunt uitproberen met je baby of met behulp van een pop.

Deze interactieve workshop vindt plaats in kleine groepen van niet meer dan 16 personen, zodat je zeker kunt zijn van de kwaliteit van de leerervaring, waarbij tijd wordt genomen voor ieder van jullie om ervoor te zorgen dat je alle verschillende manieren om je baby te dragen onder de knie krijgt.

Na 45 minuten zul je het gevoel hebben dat je ten minste één techniek hebt gevonden die het beste bij je past.

Workshop registratie

Kom gewoon naar Workshop 1, waar de workshop plaatsvindt, en we reserveren graag een plaats voor je.

Het aantal plaatsen is beperkt tot 16 koppels, dus zorg ervoor dat je ruim van tevoren komt zodat je zeker weet dat je mee kunt doen.