Conferentie

Hoe vervoer je je baby veilig in de auto? Alles wat je moet weten over veiligheid onderweg!

Als je ouder wordt, word je overspoeld met een overvloed aan informatie over babyspullen. Een van de meest ingewikkelde onderwerpen, maar ook een van de meest essentiële, is ongetwijfeld dat van de autoveiligheid. Met de vele normen en de verschillende autostoelopties die beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn om je weg te vinden.

Kalender

Vrijdag
13:15
- 14:00
Salle de conférence
Zaterdag
14:00
- 14:45
Salle de conférence
Zondag
15:00
- 15:45
Salle de conférence
AXKID is een Zweeds bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van autostoeltjes voor kinderen, met speciale aandacht voor veiligheid en comfort.

AXKID is een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van autostoeltjes voor kinderen, met een bijzondere focus op veiligheid en comfort. AXKID werd opgericht in 2009 en staat bekend om zijn innovatieve oplossingen, waaronder zijn achterwaarts gerichte autostoeltjes, die worden beschouwd als een van de veiligste opties voor jonge kinderen. Het merk onderscheidt zich door zijn inzet om de Europese veiligheidsnormen te overtreffen en het voor ouders gemakkelijker te maken om autostoeltjes correct te installeren. Dankzij zijn producten van hoge kwaliteit is AXKID een betrouwbare speler geworden op het gebied van autoveiligheid voor kinderen.

Lisa MEUNIER - Axkid

Als je ouder wordt, krijg je een wervelwind aan informatie over babyspullen. Een van de meest complexe maar essentiële onderwerpen is ongetwijfeld dat van de autoveiligheid. Tussen de verschillende normen en opties voor autostoeltjes kan het soms moeilijk zijn om je weg te vinden.

Axkid, de Zweedse specialist in verkeersveiligheid voor kinderen, houdt een workshop om de beste praktijken op het gebied van veiligheid in auto's voor het veilig vervoeren van kinderen te bespreken. Axkid zet zich in om je objectieve, op bewijs gebaseerde informatie te geven om je te helpen de beste beslissingen te nemen over veiligheid in de auto voor je kind.