Workshop

DIY: Tote bag decoratie

Schrijf je in voor de AVA workshop tote bag versieren en leuk een blanco draagtas op met een fluffy regenboog, een hartverwarmende quote, een uiltje van vilt of een letter vol bloemenpracht. Voor jezelf, voor je baby of voor meter of peter, jij kiest helemaal zelf aan wie je deze vrolijke tote bag cadeau geeft.

Kalender

Vrijdag
15:00
- 15:30
Zone 2
Zaterdag
11:40
- 12:10
Zone 2
Zondag
12:00
- 12:30
Zone 2
Ava is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in het creëren van DIY (Do It Yourself)-ervaringen voor een breed publiek.

Ava is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in het creëren van DIY (Do It Yourself) ervaringen voor een breed publiek. Onze missie is om mensen te inspireren en te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun praktische vaardigheden door middel van workshops, trainingen en creatieve projecten.

Team AVA

Ava nodigt je uit om deel te nemen aan een creatieve doe-het-zelf workshop, ontworpen voor zowel amateurs als doe-het-zelvers (Do It Yourself). Dit gezellige evenement stelt je in staat om eenvoudige en toegankelijke doe-het-zelf technieken te ontdekken en te leren, om je persoonlijke projecten tot leven te brengen. Of je nu decoratieve objecten wilt maken, deze workshop biedt je de mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen terwijl je uitwisselt met andere deelnemers. Onder begeleiding van experts krijg je praktisch en persoonlijk advies in een warme en inspirerende sfeer. Doe mee om je creativiteit de vrije loop te laten en vertrek met je eigen handgemaakte creaties!

Workshop registratie

Kom gewoon naar Workshop 1, waar de workshop plaatsvindt, en we reserveren graag een plaats voor je.

Het aantal plaatsen is beperkt tot 16 koppels, dus zorg ervoor dat je ruim van tevoren komt zodat je zeker weet dat je mee kunt doen.