Workshop

Baden, verschonen, aankleden: de juiste gebaren

Het is badtijd! Je raakt in paniek als je zo'n fragiel, teer lijfje ziet. Hoe hou je het in bad, hoe verschoon je en hoe trek je een rompertje aan? Je bent zo bang dat je het pijn doet. Met een beetje organisatie en deze workshop wordt dit net een heel leuk moment.

Kalender

Vrijdag
13:40
- 14:10
Zone 1
Zaterdag
14:20
- 14:50
Zone 1
Zaterdag
17:00
- 17:30
Zone 1
Zondag
14:40
- 15:10
Zone 1
Zondag
16:40
- 17:10
Zone 1

Jezelf verzorgen door je te wassen en aan te kleden is gemakkelijk, maar als je geconfronteerd wordt met zo'n kleine baby, kun je jezelf niet helpen.

Je moet ervoor zorgen dat het water de juiste temperatuur heeft, niet te hard wrijven, voorzichtig met je baby omgaan en zo kan ik nog wel even doorgaan. We hebben geprobeerd je in de kraamkliniek alle goede dingen uit te leggen, maar dat werkte niet, de stress is er nog steeds en nu moet je zelf voor je baby zorgen.

Geloof ons, zijn bad zal snel een moment van plezier worden voor jou en hem, en hij zal zich kunnen ontspannen en genieten van je tedere gebaren. Dan is het tijd om zich aan te kleden. Het aantrekken van zijn rompertje en zijn schattige outfit zal niet elke dag een plezier zijn, omdat je kleintje zijn eigen karakter heeft, maar we gaan je een paar technieken leren om de taak gemakkelijker te maken.

In deze gezellige workshop laat onze professional je een aantal tips en methodes zien om je te helpen bij het baden, verschonen en aankleden van je baby.

Workshop registratie

Kom gewoon naar Workshop 1, waar de workshop plaatsvindt, en we reserveren graag een plaats voor je.

Het aantal plaatsen is beperkt tot 16 koppels, dus zorg ervoor dat je ruim van tevoren komt zodat je zeker weet dat je mee kunt doen.