Verschillende posities die baby kalmeren

Workshops / Conferenties
Verschillende posities die baby kalmeren
Zone 1

13 Octobre

15:00 - 17:45

14 Oktober

14:00 - 14:45
16:00 - 16:45

15 Oktober

14:00 - 14:45
16:00 - 16:45
Zone 1

Het is hartverscheurend als je kleintje verdriet heeft of onrustig is zonder dat je met een vingerknip verlichting kunt brengen. We leren je daarom verschillende technieken en posities aan waarmee je als een goede fee in een mum van tijd je kindje tot bedaren kunt brengen.

Baby in je armen nemen, in zijn bedje laten, ermee wandelen, een liedje zingen? Wat moet je doen om je ontroostbare  baby te sussen en tot bedaren te brengen?   Je voelt je volslagen hulpeloos omdat je niet direct een mirakeloplossing weet om baby te troosten.

Op de eerste plaats moet je echter zelf rustig blijven.  Niemand hoort graag zijn baby huilen, maar als je zelf hier gestresseerd op reageert, gaat je kleintje nog meer huilen. Haal daarom eens diep adem en pas de methoden toe die je in onze workshop aanleert. Als de ene methode niet werkt, probeer je gewoon de volgende. En nooit wanhopen: het is niet omdat een bepaalde techniek nú niet werkt, dat deze nóóit zal werken. Het is goed mogelijk dat zij een volgende keer wél succesvol is.

Ontdek in onze workshop de voordelen van het inbakeren en leer hoe je baby weer blij kan maken door middel van verschillende posities die je getoond worden door een speciaal hiervoor opgeleide deskundige.

Inschrijvingen

Je schrijft je ter plekke in op de dag zelf.  Meld je gewoon aan in zone Workshop 1,  waar de workshop gehouden wordt, en we houden graag een plaatsje voor je vrij.

Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt tot 16, je ruim vooraf aanmelden is dus de boodschap wil je er graag bij zijn.