De grootste beurs voor toekomstige en jonge ouders

van België

in Brussels Expo - Paleis 11

Meer weten

01

Exposant worden

Met meer dan 20.000 bezoekers per jaar is de Babyboom Beurs hét grootste evenement voor toekomstige en jonge ouders in België. De beurs vindt één keer per jaar plaats in Brussels Expo. Dit is recht tegenover het Atomium, dé beste plaats om een nationale beurs in België te organiseren.

Bijna 75% van de bezoekers zijn voor de eerste keer ouder. Ze ontdekken voor het eerst de babywereld en staan vrij van consumptiegewoonten. Daarom is het belangrijk om als adverteerder aanwezig te zijn op de beurs. Om nieuwe consumenten aan te trekken en hen zijn producten te laten ontdekken. Op de beurs kopen toekomstige en jonge ouders alles vanuit de babywereld: kinderopvang, speelgoed, kinderwagens, producten, enz. Ook is het de ideale gelegenheid om deel te nemen aan workshops en conferenties. 2023 wordt de 26ste editie en wij zullen ook nu meer dan 200 partners verwelkomen op bijna 11.000m².

Huidig plan van exposanten

02

2 deelname formules

UW STAND OP DE BABYBOOM-BEURS
Uw stand op de Babyboom-Beurs

Kom met uw stand en wij zullen ervoor zorgen dat u de perfecte plaats krijgt. Wij zorgen ook voor de technische details zodat alles klaar is voordat u aankomt.

Een klant-en-klare oplossing
Een klant-en-klare oplossing

Van het creëren tot de opbouw, wij zorgen voor alles. Keurt u het ontwerp goed, dan staat uw stand voor u klaar voor aanvang van de beurs.

03

Stel uw stand op

Kies de formule en de oppervlakte die bij u past. Controleer vervolgens de verschillende technische punten die al bekend zijn. Onze adviseurs helpen u uw aanbod te verfijnen. *Wij kunnen bijna alle technische verzoeken inwilligen, aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Prijs Hoeveelheid Totaal

Stand all inclusive 9m2

Shopping avenue: Naakte oppervlakte 9m2

Paneel van 2m40(h) x 1m(b)

Electriciteit T2 (2.200W)

Deelnamekost

5 gratis toegangskaartjes

1.600€ 1 1.600€
Totaal 1.600€