De materniteit en je 1ste dagen samen met de baby

Workshops / Conferenties
De materniteit en je 1ste dagen samen met de baby
Conferentie

13 Octobre

13:45 - 14:15

14 Oktober

12:45 - 13:15

15 Oktober

12:45 - 13:15
15:30 - 16:00
Conferentie

De grote dag zal er sneller zijn dan je denkt. Nog enkele maanden, of misschien niet meer dan enkele weken en je zal je lieve schat in je armen houden. Het kan niet snel genoeg meer gaan voor jou, maar hoe deze dag er juist uit zal zien is nog een grote onbekende, vooral als het je eerste kindje is. Met onze lezing kom je veel te weten over wat een bevalling allemaal inhoudt en hoe de eerste dagen met je kleintje zullen verlopen.

Vrienden, mama’s en collega’s hebben je vast al verteld over hún bevalling (weliswaar niet tot in de details) en hoe zij dit moment beleefd hebben. Sommige van deze verhalen zijn geruststellend, terwijl anderen je net rillingen bezorgen.
Echter, zoals iedere aanstaande mama en ieder kind uniek is, is ook iedere bevalling anders. Dit kom je allemaal te weten tijdens onze lezing.
Wat staat mij te wachten? Hoe moet ik mijn kindje verzorgen? Wat en hoe? Maak komaf met al die vragen en laat je grondig informeren over het verloop van dit bijzondere moment en de eerste dagen samen met je baby.
De inzichten van een verloskundige en neonatoloog vormen een belangrijk element bij een goede voorbereiding op je bevalling, zonder nodeloze angst. Absoluut komen dus!

Inschrijvingen
Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt tot 50, je ruim vooraf aanmelden is dus de boodschap als je er graag bij zou willen zijn. Deze lezing wordt in het Frans gegeven, maar een systeem voor simultaanvertaling in het Nederlands is aanwezig.