Niet te missen: 3 workshops om geweldige ouders te worden!

Spotlight
Niet te missen: 3 workshops om geweldige ouders te worden!
Nieuwigheid

Soms volstaan woorden niet om je gerust te stellen over je (toekomstige) rol als ouder. Daarom willen we je concrete ondersteuning bieden bij het ouderschap.
Wij laten echte profi’s uit de wereld van het jonge kind jou zelf uitleggen wat de juiste handelswijze, de goede reflexen en correcte technieken zijn voor een goede verzorging van je kleintje.
Profiteer van deze workshops die wij drie dagen lang aanbieden ter ondersteuning van alle jonge mama’s en papa’s die prima ouders willen zijn! Wij werken met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht en oefengelegenheid voor iedere deelnemer is. Dit moment is speciaal voor jullie, jonge ouders, met advies van vroedvrouwen die je zelfvertrouwen enkel zullen vergroten.
Hieronder selecteerden wij er 3 die je absoluut niet mag missen.

1. Baby een badje geven en een verse luier en kleertjes aandoen: hoe doe je dat?

Tijd voor het badje! Oei, hoe doe je dat met zo’n klein en fragiel mensje? Hoe moet je dit vasthouden in het water en geef je het een verse luier en kleertjes aan? Je zou baby gemakkelijk pijn kunnen doen. Don’t worry, mits enige organisatie en met de tips van onze workshop maak je hier een zeer fijn moment van.

2. Verschillende posities die baby kalmeren

Het is hartverscheurend als je kleintje verdriet heeft of onrustig is zonder dat je met een vingerknip verlichting kunt brengen. We leren je daarom verschillende technieken en posities aan waarmee je als een goede fee in een mum van tijd je kindje tot bedaren kunt brengen.

3. Hoe draag je baby het best?

Het dragen van je baby baart heel wat ouders kopzorgen. Of je nu terugkomt van de kraamkliniek of voor het eerst met je baby uit huis gaat. Je bent bang je schatje pijn te doen, het verkeerd te doen. Verlos je van deze stress door verschillende draagtechnieken te leren van een specialist.

 

Elk van deze workshops geeft je het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om je baby thuis de juiste zorg te bieden.
Schrijf je onmiddellijk bij aankomst op de beurs in voor deze sessies. Zo ben je zeker van een plaats!


In hetzelfde thema

Nieuwigheid
Een slimme autostoel voor meer veiligheid in de wagen

Een slimme autostoel voor meer veiligheid in de wagen

Nieuwigheid
BBS: De Belgische Merken

BBS: De Belgische Merken

Nieuwigheid
Nieuw: een echte kinderwagen-ervaring die u helpt kiezen

Nieuw: een echte kinderwagen-ervaring die u helpt kiezen