Salon BabyBoom - Exposanten

Nuna

Bezoek hun website

Wij zijn Nuna
Familie betekent alles voor ons. We zijn blij om met jou aan de start te mogen staan van de levensveranderde reis van het ouderschap. Het tot leven brengen van praktische en functionele ontwerpen voor gezinnen is voor ons een constante bron van inspiratie. We hebben aan alle kleine dingen gedacht zodat jij je kunt concentreren op alle grote dingen. Op een gedenkwaardig avontuur…

Doen geen concessies

Onze babyspullen worden duizenden keren getest voordat ze de fabriek verlaten. We gebruiken geavanceerde apparatuur en testmethoden die verder gaan dan vereist wordt. Om te garanderen dat we aan de veiligheidsnormen voldoen, laten we onze spullen regelmatig testen bij geaccrediteerde, onafhankelijke laboratoria.

Beter voor Baby

We gebruiken hoogwaardige, duurzame materialen en voldoen aan de meest actuele Amerikaanse en Europese chemische veiligheidsnormen. Het plastic, metaal, stof, fiberfill en schuim dat we in onze producten gebruiken, voldoen allemaal aan de CPSIA-normen in de VS en aan de REACH-voorschriften en EN71-normen in Europa.

  • Stand Nuna