De babyverzorgingsruimte

Spotlight
De babyverzorgingsruimte
Ervaring

Het dagelijks verschonen van een baby kan vaak op een acrobatische bedoeling lijken.

Hier is geen enkele sprake van snel even uw kind verschonen. De verschoonruimte is liefdevol door Pampers en de Laboratoires de Biarritz ingericht, zodat u uw kleintje in de beste omstandigheden kunt verzorgen.

Het is niet omdat u een beurs bezoekt dat u de hygiëne van uw baby moet verwaarlozen. Deze ruimte is ook voor u bedacht en de experts van Pampers en de Laboratoires de Biarritz zijn aanwezig voor advies en om uw twijfels en vragen over het verschonen van uw baby weg te nemen. Grijp uw kans om van hun tips en trucs te profiteren en een echte pro in het verschonen te worden.

De Laboratoires de Biarritz hebben een assortiment zeer zachte babyverzorgingsproducten ontwikkeld, die de huid vanaf de geboorte volledig respecteren¹. Een perfecte synergie tussen puurheid, veiligheid en hoge tolerantie dankzij:

  • hypollergene², zuivere en minimalistische formules,
  • zeer natuurlijke en biologisch gecertificeerde formules: 99,5% tot 100% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong
  • een exclusief bestanddeel van de Laboratoires de Biarritz: de Alga-Paisium, een extract uit bruine algen die kalmeert en de natuurlijke huidbalans van de kwetsbare babyhuid beschermt.

Daar komt bij dat onze verpakkingen milieuvriendelijk zijn gemaakt: de flacons en tubes van het baby Bio-assortiment zijn van plantaardig plastic en recycleerbaar.

Ontvang een Pampers-luier om uw baby in alle rust te verschonen en kom het reinigingswater en de zalf van de Laboratoires de Biarritz uitproberen in onze verschoonruimte op de Babyboom-beurs!

Terug thuis zult u alles weten als u uw kindje weer moet verschonen.

Wat wilt u nog meer, voor u en voor uw baby?

¹ Met uitsluiting van te vroeg geboren baby’s.
² Samengesteld om het risico op allergische reacties tot een minimum te beperken.

Algemene info

Openingstijden: 10 – 18 uur
Prijs: gratis


In hetzelfde thema

Ervaring
Onze beursgeschenken

Onze beursgeschenken

Ervaring
Kinderopvang

Kinderopvang

Ervaring
Vippas

Vippas