Workshop

Massage voor baby's

Je hebt het recht gehad om tijdens je zwangerschap gemasseerd te worden door je partner, en misschien zelfs in de verloskamer, en nu is het de beurt aan je baby. Laat hem kennismaken met de voordelen van massage met de hulp van onze professionele masseuse, die je begeleidt bij je eerste stappen als masseuse.

Kalender

Vrijdag
14:20
- 14:50
Zone 1
Vrijdag
/
Zone 1
Zaterdag
13:00
- 13:30
Zone 1
Zaterdag
15:40
- 16:10
Zone 1
Zondag
13:20
- 13:50
Zone 1
Zondag
15:20
- 15:50
Zone 1

Dit is nog een manier om speciale tijd met je kind door te brengen. Massage is de manier om die sterke en dierbare band met je baby te ontwikkelen. Elk moment dat je met je baby doorbrengt, zal je helpen vertrouwen te krijgen als jonge ouder.

Eenmaal uit mama's buik staat je baby onder veel stress door zijn nieuwe omgeving, die soms luidruchtig en vol nieuwe geuren kan zijn. Het masseren van je baby brengt hem rust en welzijn, wat hem onder andere helpt om slaap te vinden en te verteren. Het is ook de beste manier om zijn huiltjes en angsten te kalmeren, maar dat niet alleen. In het geval van koliek of als hij tandjes krijgt, zal je kleintje het op prijs stellen om gemasseerd te worden.

Door dicht bij ze te zijn, kun je ze beter leren begrijpen door ze te observeren en hun non-verbale behoeften te detecteren.

Laat je handen het woord doen en ontdek, met de hulp van een gezondheidsdeskundige, het plezier van het masseren van je baby. Een ontspannen baby is de zekerheid van een sereen huis.

Workshop registratie

Kom gewoon naar Workshop 1, waar de workshop plaatsvindt, en we reserveren graag een plaats voor je.

Het aantal plaatsen is beperkt tot 16 koppels, dus zorg ervoor dat je ruim van tevoren komt zodat je zeker weet dat je mee kunt doen.