Kinderopvang

Spotlight
Kinderopvang
Ervaring

Het hele gezin heeft zich voorbereid op de uitstap en voilà, jullie zijn eindelijk aangekomen op de Babyboom Beurs. Ook jullie oudste is mee en al heel opgewonden over het idee om een klein broertje of zusje te verwelkomen waar hij/zij model voor zal staan.

Helaas, op een beurs rondwandelen is niet voor hem/haar weggelegd. Je kunt zoon- of dochterlief dat ook niet kwalijk nemen, zeker niet als je weet dat er zoveel speelgoed bij de kinderopvang op je schat wacht.

Breng je kindje naar onze kinderopvang, waar twee professionele kinderverzorgers graag voor je schatje zorgen terwijl jij de beurs bezoekt.

Allerhande soorten speelgoed, zowel collectieve als individuele spelletjes, creatieve activiteiten met stiften of kleurpotloden; je kleintje zal geen tijd hebben om zich te vervelen. Meteen een uitstekende gelegenheid voor zoon of dochter om sociale vaardigheden te ontwikkelen door het contact met andere kindjes van verschillende leeftijden, met wie leuke dingen gedaan kunnen worden. Is je kindje een creatieveling, dan krijgt het als een echte kunstenaar materiaal ter beschikking om zijn verbeelding de vrije loop te laten en een mooie tekening voor jullie te maken, als jullie tenminste braaf zijn.

Alles is voorzien om het je (oudste) kind volledig naar de zin te maken terwijl jij met een gerust hart van je beursbezoek geniet.

Algemene informatie

Openingstijden: 10 – 18 uur
Voor wie? Kindjes vanaf de leeftijd van anderhalf jaar
Prijs: gratis


In hetzelfde thema

Ervaring
De borstvoedingsruimte

De borstvoedingsruimte

Ervaring
Vippas

Vippas

Ervaring
Onze beursgeschenken

Onze beursgeschenken